De Stop Bob: Een nuchtere kijk op je website

Op elke website lopen er zaken mis. Sommige fouten hebben een heel grote impact op jouw inkomsten. En zijn gelukkig snel op te lossen. Maar dan moet je natuurlijk wel eerst weten wat er fout gaat. En waarom dat zo is. En in welke volgorde je die fouten best oplost.

Wat is de Stop Bob?

De snelste weg naar een betere website

Fouten op je website kosten je geld.

Maar waar bevinden ze zich? Welke kan je negeren? Welke kan je gemakkelijk verbeteren?

Ons ervaren team zoekt het uit voor jou. We leggen alles helder uit in een PDF en een belgesprek. Onze extra nazorg controle bezorgt jou de nodige gemoedsrust voor snelle resultaten.

€149 excl btw

BESTEL JOUW STOP Bob

Enkele van de slimme ondernemers die jou voor gingen

ontdek wat ons nuchter web advies voor hen betekende

Als internationale standenbouwer heb ik mijn handen vol. Ik had dan ook geen idee dat mijn website met een paar kleine aanpassingen al beter zou presteren. Merci!


De publicatie van mijn eerste roman was een spannende deadline. Voor ik mijn website online zette, liet ik de Stop Bob uitvoeren. De uitleg tijdens het belgesprek was heel duidelijk. Van de 10 punten heb ik er meteen 7 zelf toegepast.

Duidelijke antwoorden
op al jeStop Bob vragen

Over wat soort fouten gaat het?

In de Stop Bob ligt de nadruk op fouten op JOUW website. Voor elke website zoeken we fouten die je snel kan oplossen. En die jou bovendien snel resultaten opleveren.

Dit kan bijvoorbeeld een formulier zijn dat niet werkt. Een link die naar een verkeerde pagina leidt. Maar net zo goed typfouten, of fouten die de layout van je website om zeep helpen.

Alle fouten samen zorgen ervoor dat jouw website bezoekers een onprettig gevoel krijgen. Ze klikken weg om bij je concurrenten te bestellen.

Mijn website is pas gelanceerd. Of staat al lang online. Maakt dat een verschil uit?

Oudere websites hebben het nadeel dat ze werken op achterhaalde technologie. Ze zijn ook gebouwd voor een andere context van het internet, waar smartphones en sociale media nog niet zo belangrijk waren als nu.

Maar zelfs dan zijn er verbeteringspunten mogelijk die jou vooruit zullen helpen. Is dat niet het geval voor jouw website? Dan laten we je dat eerlijk weten en storten we zonder vragen te stellen jouw geld terug. Twijfel je zelf aan jouw website of de Stop Bob de moeite is? Neem op voorhand even contact op.

Voor nieuwe websites geldt helaas niet dat ze per defintie perfect zijn. Ook hier lopen helaas veel zaken fout.

Wat is het nut van het videogesprek na de Stop Bob?

Nadat je de PDF hebt ontvangen, voeren we een 30 minuten videogesprek met jou. We houden hierbij rekening met jouw beschikbaarheid. 

Tijdens het gesprek overlopen we samen de 10 fouten. We lichten  eventuele onduidelijkheden toe. En we luisteren naar wat haalbaar is voor jou. Als je jouw webdesigner in het gesprek wil betrekken, is dat natuurlijk mogelijk.

We zetten op basis hiervan de pdf om tot een handige to-do en checklijst. 

Hoe ben ik zeker van resultaat?

Na ons advies, ligt de bal in jouw kamp. Als je de 10 punten niet verbetert, verandert er niets.

Anderzijds willen ook wij zeker zijn dat je de verbeteringen correct hebt uitgevoerd. Je stuurt ons gewoon een mailtje en wij voeren de extra kwaliteitscontrole uit.

Is er iets foutgelopen bij de uitvoering? Dan laten we jou dat weten via e-mail. 

Mijn website staat nog niet online…

Bezorg ons gerust een test link, of je design. We onderwerpen deze graag aan een uiterst kritische blik. Zo kan jij vanaf de lancering van je website op beide oren slapen.

Wanneer krijg ik de Stop Bob pdf van mijn website?

Zodra we jouw betaling hebben ontvangen, begint ons team eraan. Omdat we dit met de grootste zorg uitvoeren, duurt dit gemiddeld 1 tot 2 werkdagen.

De aangepaste pdf (to do lijst) krijg je uiterlijk de dag na het videogesprek.

Is advies over gevonden worden in Google ook inbegrepen?

Zoekmachines zijn belangrijk voor elke website. Maar in de Stop Bob richten we ons op het eindpunt van jouw nieuwe klanten: je website.

Wil je hierover graag toch advies? Bekijk zeker ook onze Start Analyse en Groei Advies

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.